Τετάρτη 1 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για τη νέα επίθεση του ΠΑΣΟΚ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή τη νέα επίθεση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ κατά του Κόμματος, τονίζει:

«Οι σημερινές τοποθετήσεις στο MEGA του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, ότι η ηγεσία του ΚΚΕ ψεύδεται, γιατί οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών είναι επιφανειακές, ότι χρειάζονται ψυχίατρο όσοι πιστεύουν ότι ασκούνται διώξεις και τρομοκρατία στους εργασιακούς χώρους, καθώς και ότι η εργοδοσία δεν παρεμποδίζει τη συνδικαλιστική δράση, αποτελούν παραχάραξη της πραγματικότητας και υποχρεώνουν να "θυμίσουμε" στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τα εξής:

  • Οι εκθέσεις των ορκωτών που αφορούν στο ΠΑΣΟΚ είναι βάθους και φερέγγυες, αλλά δεν είναι σε ό,τι αφορούν το ΚΚΕ; Εμείς Τσουκάτους δεν έχουμε.
  • Απάντηση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δίνουν και οι απολύσεις εργατών που αρνούνται να υποκύψουν στην τρομοκρατία ή στην εξαγορά από την εργοδοσία, όπως στο Τζάμπο και σε δεκάδες άλλους εργασιακούς χώρους, η παρουσία αστυνομικών χαφιέδων και επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ στις συσκέψεις και στις πορείες του ταξικού εργατικού κινήματος, οι καμεροχαφιέδες και το C4I που γέμισαν τους δρόμους, οι τρομοσυμφωνίες, μυστικές ή φανερές, με ΗΠΑ και ΕΕ.
  • Ο ισχυρισμός ότι δε διώκονται συνδικαλιστές από την εργοδοσία, επιβεβαιώνει αυτό που βάσιμα υποστηρίζει το ΚΚΕ ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα του κεφαλαίου, βρίσκεται ψυχή τε και σώματι στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.
  • Ολα τα άλλα που ισχυρίζεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ περί διαφάνειας στα οικονομικά των κομμάτων αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις. Η Siemens δεν είναι η εξαίρεση. Είναι ο κανόνας που διέπει τη λειτουργία του αστικού πολιτικού συστήματος. Απ' όπου κι αν πιάσεις τα κόμματα του κεφαλαίου λερώνεσαι».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ